Sloterweg 411b, 1171VD Badhoevedorp

staal constructies

Waarom staal constructies van Belas?

  • ✔︎ 100% Nederlands product!
  • ✔︎ Eigen fabriek
  • ✔︎ Compact team, korte lijnen.
  • ✔︎ Vrijblijvend advies & offerte.
  • ✔︎ Productie op maat.

Staal Constructies

Met trots kunnen wij vermelden dat we niet alleen al meer dan 25 jaar ervaring hebben in het vak, maar ook gecertificeerd zijn volgens de EN1090-2 norm. Dit certificaat bevestigt dat wij voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en -eisen voor staalconstructies. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van onze constructies.

Daarnaast werken we met een team van gecertificeerde lassers. Deze vakmensen hebben de benodigde kwalificaties en expertise om hoogwaardige laswerkzaamheden uit te voeren. Dit waarborgt niet alleen de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze constructies, maar ook de naleving van de geldende veiligheidsnormen.

Of het nu gaat om uw aan- en uitbouw, dakopbouw, erkers, serres, carports, inpandige muurdoorbraken of projecten in de woon- en utiliteitsbouw, ons gecertificeerde team staat klaar om uw staalconstructiebehoeften te vervullen. Als erkende specialisten bieden wij hoogwaardige oplossingen die aan de hoogste normen voldoen.

Daarnaast beschikken we over een ruime voorraad van stalen profielen en onderhouden we sterke relaties met leveranciers, waardoor we efficiënt kunnen leveren. Onze ervaren vakmensen zullen de gewenste constructies in onze eigen werkplaats voorbereiden volgens de aangeleverde tekeningen en constructieberekeningen.

Wij adviseren u graag over de verschillende afwerkingsopties, zoals onbewerkt, gestraald, gemenied, verzinkt of gepoedercoat. Vertrouw op onze 25 jaar ervaring, gecertificeerde expertise en hoogwaardige materialen om uw project tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of e-mail om de mogelijkheden te bespreken!