• 100% Nederlands product!
 • Eigen fabriek
 • Productie op maat
 • korte lijnen
 • 5.0 (In Google)

Stalen portaal

Voor iedere stalen portaal die u op maat wilt laten maken, is Belas uw specialist! Wij hebben de nodige certificaten om het beste maatwerk voor u te regelen. Laat ons vandaag nog weten wat u nodig heeft in een gratis offerte. Dan nemen wij spoedig contact met u op!

balkonhekhekwerk poorthekwerk poortfransbalkon

Laat uw stalen portaal op maat maken

Iedere stalen portaal is anders. Daarom maken we die van u op maat bij Belas. Of het nu gaat om een portaal voor uw uitbouw, magazijn, kantoor of waar dan ook. Een stalen portaal is de ideale tussensteun voor grote open ruimtes die deze steun nodig hebben. Anders loopt u de kans dat een constructie in kan storten.


Er zijn verschillende voordelen van een stalen portaal op maat laten maken. Uiteraard is het een erg flexibele keuze, want het kan zo ingericht worden zoals u dat wilt. Mocht het zo zijn dat er geen recht oppervlak is waar het portaal tegenaan moet komen, dan kan deze hierop ingericht worden. Zo past deze precies op de plaats waar u het in wilt zetten. Zo zijn er nog enkele andere voordelen:


 • U bespaart kosten! In plaats van dat er een hele nieuwe steunpilaar gemaakt moet worden, kan er een stalen portaal komen. In verhouding scheelt dit heel wat in de kosten.
 • Het is gemaakt van ontzettend sterk en duurzaam materiaal. Staal is erg sterk materiaal wat jaren meegaat zonder de draagkracht te verliezen. Bij Belas maken wij daarbij altijd gebruik van roestvrij staal. Dat maakt het materiaal nog sterker.
 • Stalen portalen kunnen ontzettend snel samengesteld worden. In tegenstelling tot wanneer er een hele nieuwe steunpilaar of andere constructie gemaakt moet worden, is een portaal zo klaar en gemonteerd.

Hoogwaardige kwaliteit stalen portalen

Zoals aangegeven maakt Belas gebruik van roestvrij staal. Daarbij kunnen we de stalen portalen ook afwerken zoals u dat wilt. Samen met onze specialisten kunt u kijken naar wat de beste oplossing is. Moet een stalen portaal bijvoorbeeld weer en wind doorstaan, dan is een stevige poedercoating bijvoorbeeld handig. Dit zorgt voor een sterke beschermlaag die onder andere roest voorkomt.


Belas is daarbij ook nog eens gecertificeerd volgens de EN 1090-2 richtlijnen. Hiermee voldoen we aan alle normen en eisen om hoogwaardige kwaliteit staal te bieden. U weet dus zeker dat wij een kwalitatief hoogwaardige stalen portaal voor u samenstellen.


Stuur vandaag nog gratis een offerte voor uw portaal

Heeft u een stalen portaal nodig of wilt u een hele stalen constructie laten maken? Bij Belas bent u aan het juiste adres! Wij maken namelijk alleen maar constructies op maat. Zo weet u zeker dat u het perfecte materiaal krijgt. Vraag hiervoor dus direct helemaal gratis een offerte op maat voor aan. Wij nemen dan contact met u op om de laatste details met u door te nemen. Heeft u de hulp en expertise nodig van een specialist? Hier kunt u ons altijd vrijblijvend voor contacteren. Wij geven u graag advies!

Gratis offerteProjecten

Bakkie doen?

Kom gerust bij ons langs

Man met koffie
Belas VOF

Belas VOF

BELAS VOF is uw betrouwbare partner voor maatwerk balkonhekken, staalconstructie en professionele services.

Kom Langs!

 • Belas Badhoevedorp
 • Sloterweg 411 b
 • 1171 VD Badhoevedorp
 • Nederland
Logo KiwaLogo erkend leerbedrijf"Logo metaalunie
© 2024 | Website ontwikkeld door SAM OnlineMarketing & Webdesign. & Dean Donovan