Sloterweg 411b, 1171VD Badhoevedorp

Nieuw Stalen hekwerk?

Stalen hekken die lang meegaan - Kies voor Belas kwaliteit!

Ervaar meer dan 25 jaar vakmanschap in fabricage en montage van hekken voor balkons en dakterrassen. Wij bieden hoogwaardige hekwerken die aan bouwvoorschriften voldoen. Met ons ervaren team creëren we de ideale oplossing voor uw ruimte, binnen budget. Snelle levering in Amsterdam en omstreken. Neem contact op voor een offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Waarom een stalen hek van Belas?

  • ✔︎ 100% Nederlands product!
  • ✔︎ Eigen fabriek
  • ✔︎ Compact team, korte lijnen.
  • ✔︎ Vrijblijvend advies & offerte.
  • ✔︎ Productie op maat.

Stalen hekken

Verrijk Uw Ruimte met Op Maat Gemaakte Hekwerken en Balustrades van Belas!

Op zoek naar een nieuw hekwerk of balustrade? Bij Belas creëren we meer dan alleen praktische barrières - we verheffen uw ruimte. Met meer dan 25 jaar ervaring smeden we stalen meesterwerken in onze eigen werkplaats. Of het nu gaat om lammellen hekwerken, strip- en spijlen hekwerken, of andere stijlen, ons hoogwaardige staal staat garant voor duurzaamheid en eigentijdse allure.

Wij beschermen uw investering tegen corrosie en laten het schitteren met poedercoating in uw favoriete RAL-kleur. Uw stijl, uw keuze, jarenlang genieten. Ons team biedt expert advies en vrijblijvende offertes. Maak vandaag nog contact en ontdek de mogelijkheden bij Belas!

Neem vandaag nog contact op of vraag een offerte aan en ontdek hoe wij aan uw hekwerkbehoeften kunnen voldoen!