• 100% Nederlands product!
 • Eigen fabriek
 • Productie op maat
 • korte lijnen
 • 5.0 (In Google)

Afscheiding dakterras

Wilt u een dakterras afscheiding? Belas biedt maatwerk! U kunt alle kanten op bij ons. Wij zitten al meer dan 25 jaar in het vak en weten daardoor de beste afscheidingen te realiseren. Vraag vandaag nog een offerte aan om het project zo snel mogelijk te kunnen starten!

hekken

Veel gekozen aluminium hekken

Bekijk hieronder onze aluminium hekken die veel besteld worden en kies uw eigen hekwerk uit!

Afscheiding dakterras in verschillende vormen

Uw dakterras afscheiding kan in verschillende vormen worden geplaatst. Heeft u een dakterras of balkon die u deelt met meerdere woningen, dan wilt u wel wat privacy. Hier kunnen we bij Belas een afscheiding voor maken. Maar ook maken wij dakterras afscheidingen voor hele platformen die omheind moeten worden met een hekwerk. Hier zit dus een groot verschil in. Maar beide opties zijn zeker mogelijk!


Gedeeld dakterras afscheiden

Deelt u een dakterras met uw buren, dan is het fijn om ook van uw privacy te kunnen genieten. Het komt vaker voor dat een dakterras of balkon gedeeld wordt, voornamelijk in flatgebouwen. Hiervoor heeft u bij Belas twee verschillende opties:


 • Plaathek afscheiding
 • Geblindeerd glazen terrasafscheiding

Uw dakterras omheinen met een afscheiding

Voor uw eigen gehele dakterras is het ook handig om een afscheiding of omheining te plaatsen. Niet alleen ziet dit er stukken mooier uit, maar het is ook een stukje veiligheid. Een ongelukje zit in een klein hoekje en ongelukken op het dakterras kunnen slecht uitpakken. Hiervoor maken wij dus kwalitatieve dakterras afscheidingen. Kwaliteit, omdat ze de beste stevigheid bieden, maar ook omdat ze jarenlang meegaan en niet snel vervangen hoeven te worden. Hiervoor kunt u uit de volgende stijlen kiezen:


 • Spijlenhekken
 • Lamellenhekken
 • Plaathekken
 • Glashekken

De voordelen van Belas

Belas biedt ontzettend veel voordelen in een samenwerking. Kwaliteit is ons grootste voordeel! Uw gehele project wordt in onze eigen fabriek gerealiseerd. Wat het grote voordeel hier weer van is, is dat wij totale controle hebben over de kwaliteit van het staal en van uw hekwerk. Ook het staal komt namelijk uit onze eigen fabriek! Tijdens het proces wordt uw dakterras afscheiding ook voorzien van een poedercoat en maken we gebruik van rvs. Hierdoor kan uw afscheiding wel tientallen jaren meegaan zonder dat deze verslechterd.


Verder profiteert u bij Belas van de de korte lijnen die u met onze specialisten heeft. En dat geheel vrijblijvend. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies. Ook als u advies nodig heeft over het samenstellen van uw terrasafscheiding. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en kunnen u dus voorzien van het beste advies!

Vraag direct een offerte op maat aan!

Vraag in een offerte de dakterras afscheiding aan die u voor ogen heeft! Omschrijf zo goed mogelijk wat u wilt, dan kunnen wij alvast een opzet maken. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op om het project van start te laten gaan. Tijdens het project kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen voor vragen.


Weet u nog niet exact wat u wilt of heeft u vragen over een maatwerk terrasafscheiding? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten kunnen u het beste adviseren. Met 25 jaar in het vak kunnen wij u perfect van dienst zijn!

Donker kleurig aluminium hekwerk op een balkonZilver kleurig aluminium hekwerk op een balkonGebouw met meerdere verdiepingen met aluminium hekwerken Aluminium hekwerk
Gratis offerteProjecten

Bakkie doen?

Kom gerust bij ons langs

Man met koffie
Belas VOF

Belas VOF

BELAS VOF is uw betrouwbare partner voor maatwerk balkonhekken, staalconstructie en professionele services.

Kom Langs!

 • Belas Badhoevedorp
 • Sloterweg 411 b
 • 1171 VD Badhoevedorp
 • Nederland
Logo KiwaLogo erkend leerbedrijf"Logo metaalunie
© 2024 | Website ontwikkeld door SAM OnlineMarketing & Webdesign. & Dean Donovan